Palvelut

Sisustussuunnittelu

Suunnittelukohteitani ovat niin yksityiskodit, loma-asunnot kuin yritykset. Suunnitelman laajuus tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Hyvän suunnitelman aikaansaaminen vaatii yleensä paikanpäällä käynnin tai mittapiirustukuvat.

Kuva Kokonaisvaltainen suunnitelma

Tällöin asiakas saa suunnitelman kirjallisena, sisältäen värit, materiaalit, tekstiilit, kalusteet sekä hankintapaikat + pohjakuvan kalustesijoitteluineen.

Kuva ”Avaimet käteen”

Sisältää kohdan 1. lisäksi kalusteiden ja tekstiilien hankinnat ja asennuksen.

Kuva Stailaus (Esim. myyntitarkoitukseen)

Kalusteiden ja tavaroiden uudelleenjärjestely. Sisältää mahdollisesti myös pienimuotoista pintakäsittelyä ja uushankintoja. 

Rakennus-, LVI – ja sähkötekniset työt teetetään aina erikseen valtuutetuilla osaajilla.

Kuva

Verho- ja tekstiilisuunnittelu sekä ompelupalvelu

Suunnittelen ja toteutan monivuotisella ammattitaidolla sisustustekstiilejä (verhot, laskosverhot, päiväpeitteet, tyynyt, liinat ym..). Ammattitaitoinen ompelijamme toteuttaa vaativammatkin toiveet. Kauttani myös verhotarvikkeet (verhotangot, verhokiskot + tarvikkeet) - myös laskosverhoasennus sekä purjerenkaat.

Lisäpalvelut

Teen myös tapahtumajärjestelyjä esim. hääpaikat, yritysten juhlat ym. Tilauksesta myös matot, valaisimet, kalusteet sekä valmistekstiilit.

Hinta

Suunnitteluhinta määräytyy projektikohtaisesti, laajuudesta riippuen - aina kuitenkin käynnin ja tarjouksen perusteella - näin vältymme yllätyksiltä.

 

SiSUSTUS LUMO, Rintamamiehentie 19, 06100 PORVOO